Catering

 

 

CATERING

Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, vi fixar allt från intima middagar, jobblunchen, frukostmötet till det stora eventet och vi garanterar dig en större matupplevelse. Ingenting är omöjligt och inget arrangemang är för stort och inget är för litet.
Vi brinner för att laga god mat som är gjord på riktiga råvaror och är lagad från grunden utan tillsatser och halvfabrikat. Vi kompromissar aldrig med vare sig råvarornas kvalitet eller kärleken vi lägger ner i vårt arbete.
Söker du det speciella, unika och det som ingen annan gör, vill du sticka ut med annorlunda presentationer, då har vi idéerna och kunskapen att genomföra det.

Oavsett om du vill ha en traditionell trerätters eller något utanför boxen har vi över 25 års erfarenhet av att fixa fester. För oss på Bistro Kevinge by Peppes Kök är måltiden mer än bara mat – här är matglädje viktigare än trender.
Behöver du tält, porslin, dekorering, ballonger, servispersonal eller en kock på plats fixar vi det också.
Vi gör det du vill och det du inte visste.

[button text=”3-RÄTTERS” href=”https://www.bistrokevinge.se/wp-content/uploads/3-rätters-catering-1.pdf” target=”_blank” anchor=0 align=”left” size=”large” color=”” bg_color=”#ff4612″ text_color=”#333333″ border_color=”none”] [button text=”JUL 2022″ href=”https://www.bistrokevinge.se/wp-content/uploads/Jultapas-catering-2022.pdf” target=”_blank” anchor=0 align=”left” size=”large” color=”” bg_color=”#ff4612″ text_color=”#333333″ border_color=”none”][button text=”PILLIPLOCK” href=”https://www.bistrokevinge.se/wp-content/uploads/Pilliplock-catering-1.pdf” target=”_blank” anchor=0 align=”left” size=”large” color=”” bg_color=”#ff4612″ text_color=”#333333″ border_color=”none”]